Vårkampanj 2017

Just nu har vi kampanjpris på två av våra designnyheter. Den första är Norrviken – ett av våra mest omtyckta badkar – som vi nu lanserat i en mindre modell. Den andra nyheten är att Rosendal – vår mest uppskattade handdukstork – nu finns i tre nya ytor: högblank mässing som behåller sin glans samt obehandlad mässing och koppar som med tiden får en personlig patina.

Kampanjen gäller 15/3 – 31/5 2017. Lokala avvikelser kan förekomma. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Norrviken

1550x800 mm, Lucite®

Med sina välvda linjer, sin smala sarg och sitt generösa baddjup är Norrviken är ett av våra mest omtyckta badkar. Nu lanserar vi en mindre modell av det minimalistiska men samtidigt karakteristiska badkaret, perfekt för dig som vill fylla även ett mindre badrum med stilren design och kvalitet.

Komplettera med blandare och nackkudde som nu också finns till kampanjpris.

Kampanjpris

12 990:-

(Ord. pris 16 380:-)

Kampanjen pågår 15/03 - 31/05 2017
Lokala avvikelser kan förekomma.

• Minimalistiskt och karaktäristiskt
• Dubbel rygglutning
• Generöst baddjup på 43 cm
• Smal sarg på endast 3,5 cm
• Tillverkat av kvalitetsakrylen Lucite®

Rosendal

Alla storlekar och ytor

Vår mest uppskattade handdukstork Rosendal är design­skyddad och charmar de flesta med sitt särpräglade yttre. Alla detaljer är väldesignade och av högsta kvalitet. Den innovativa, vertikala formen gör det dessutom möjligt att placera den i annars svårmöblerade badrum. De integrerade krokarna gör Rosendal optimal för att hänga upp handdukar och badlakan. Hängande handdukar skapar även bra förutsättningar för luftcirkulationen att komma åt och torka dem.

Vi har även kampanjpris på tillhörande ventil och elpatron.

Prisexempel mässing (bild till vänster)

11 490:-

(Ord. pris 14 490:-)

Kampanjen pågår 15/03 - 31/05 2017
Lokala avvikelser kan förekomma.

• Designskyddad med ett unikt och innovativt formspråk.
• Tre nya ytor: obehandlad mässing och koppar samt högblank mässing.
• Finns även i krom, borstat rostfritt stål, vitt och antracit.
• Snabb torkning tack vare vertikal hängning på integrerade krokar.
• Finns i fem olika storlekar.
• Finns för centralvärme, el- och kombidrift.

Lilleby

1550x750 mm, Lucite®

Lilleby är kundfavoriten som är speciellt framtaget för dig som vill ha ett fristående badkar, men har ett mindre badrum. Tack vare sina mjuka linjer, ergonomiska rygglutningar och sitt generösa baddjup erbjuder Lilleby en ovanligt behaglig och omslutande badupplevelse.

Komplettera gärna med blandare och nackkudde som nu också finns till kampanjpris.

Kampanjpris

13 390:-

(Ord. pris 16 870:-)

Kampanjen pågår 15/03 - 31/05 2017
Lokala avvikelser kan förekomma.

Saltholmen

Alla storlekar

Bakom Saltholmens minimalistiska yttre gömmer sig möjlig­heternas badkar. Välj mellan sex storlekar, enkelsidig eller dubbelsidig rygglutning, frontpanel eller L-panel, standardakryl eller konstruktionsförstärkaren Nordurit®.

Saltholmen kan även kompletteras med massagesystem, blandare, paneler, badkarsvägg och nackkudde, samtliga finns nu till kampanjpris.

Prisexempel 1700x700, Nordurit® (bild)

7 450:-

(Ord. pris 9 390:-)

Kampanjen pågår 15/3 - 31/5 2017
Lokala avvikelser kan förekomma.

Massagesystem

Passar till SALTHOLMEN

Våra svensktillverkade massagesystem skiljer sig från traditionella bubbelbad. Med koncentrerade vattenstrålar, istället för bubblor, mjukar de upp dina muskler, sätter fart på blodomloppet och masserar hela kroppen. De har dessutom en mycket lägre ljudnivå än traditionella bubbelbad, vilket gör det lättare att slappna av.

Förutom våra två massagesystem har vi även kampanjpris på tillbehöret Kombinerad belysning och ljusterapi, som ger ett behagligt och stämningsfullt undervattensljus. Vi har även kampanjpris på vår underhållsvärmare som håller badvattnet varmt, samt på vår mjuka och formbara nackkudde.

Kampanjpris på Massagesystem 1

13 490:-

(Ord. pris 16 920:-)

Kampanjen pågår 15/3 - 31/5 2017
Lokala avvikelser kan förekomma.

Kampanjpris på Massagesystem 2

21 390:-

(Ord. pris 26 810:-)