Badkar

Badkar

Visa alla Badkar

Oavsett om du väljer ett av Nordhems massagebadkar, fristående badkar eller hörnplacerat badkar kan du slappna av och njuta av vetskapen att du vilar i kar av högsta kvalitet, med en design som skiljer sig från mängden.

Våra badkar är djupare än de flesta standardbadkar vilket ger ett mer omslutande bad. Med extra bredd och en kompletterande badkarsvägg i glas lämpar sig dessutom flera av karen särskilt bra för dig som även vill njuta av en skön dusch.

Handdukstorkar

Handdukstorkar

Visa alla Handdukstorkar

Nordhems handdukstorkar kännetecknas av hög kvalitet och innovativ design. Utöver den härliga känslan av en varm och skön handduk får du lyxen att ha ett badrum utöver det vanliga. Och eftersom vi vet att våra produkter håller högsta kvalitet lämnar vi 5 års garanti på handdukstorkar och ventiler respektive 3 år på elpatroner.

Med vår handdukstorksväljare kan du snabbt och enkelt hitta den perfekta handdukstorken för ditt badrum.

Tillbehör

Tillbehör

Visa alla Tillbehör

Vi anser att alla delar och detaljer är värda vår uppmärksamhet. Därför lägger vi ner mycket tid och energi på att utveckla och designa även våra tillbehör. Här hittar du till exempel våra väldesignade elpatroner, ventiler, ventilset och krokar till handdukstorkarna. Samt blandare, badkarsväggar och paneler och vår behagliga och stilrena nackkudde för badkar.