Alternativ

Massagebadkar

28720 kr

Nordhems massagesystem är svensktillverkat och har en mängd olika funktioner, lättanvänd kontrollpanel och hög kvalitet i alla detaljer.

Slangarna har släta, bakterieavvisande ytor och töms på vatten när systemet stängs av. Det är både hygieniskt och minimerar underhållet.

Kontrollpanelen och knapparna är tunna och smälter därför snyggt in i badkaret. De sitter lättåtkomligt placerade på ena långsidans kant. Funktionerna på kontrollpanelen är enkla att styra och förklaras med tydliga symboler.

Munstyckena för de masserande vattenstrålarna är högkvalitativa och tillverkade av kromad mässing för extra lång hållbarhet. De är endast några millimeter höga, vilket ytterligare förhöjer den stilrena designen. Allt är elegant, bekvämt och väldigt lätt att hålla rent.

För ökad säkerhet görs flera automatiska felsökningar i sekunden. Konstruktionen gör att föremål hindras från att följa med när vattnet cirkulerar i systemet. Om det uppstår ett fel varnar systemet och visar en felkod. Om håret råkar komma in i utsuget stängs systemet av direkt.


För att läsa mer om massagebad och våra massagesystem, klicka här.